Geopeilingen.

Geopeilingen zijn locatie afhankelijke vragenlijsten over de openbare ruimte in uw gemeente. Het is de ideale tool om direct feedback te verzamelen over specifieke locaties in uw gemeente. Uiteraard met volledig respect voor de privacy van uw inwoners.

Wat zijn Geopeilingen?

Met geopeilingen van Gemeentepeiler kunt u peilingen koppelen aan een bepaald gebied. U kunt bijvoorbeeld vragen stellen over de kwaliteit van de dienstverlening van een in het gemeentehuis of kunt de mening van uw inwoners vragen over de hoeveelheid zwerfafval in een park.

Als de inwoner vervolgens in dit gebied wordt gedetecteerd dan ontvangt hij de peiling. Dit kan zowel real-time als achteraf. De inwoner geeft op die manier direct feedback op zijn omgeving.

Met geopeilingen gaat u samen met uw inwoners aan de slag met de kwaliteit van de leefomgeving.

burgerparticipatie toepassingen 4

Hoe werken Geopeilingen?

Geopeilingen zijn een krachtige analyse tool om inzicht te verkrijgen in specifieke locaties in uw gemeente. Het configureren en analyseren van geopeilingen is voor u als gemeente erg eenvoudig. Ook voor uw inwoner is het beantwoorden van een geopeiling een fluitje van een cent.

Aan de slag met Geopeilingen?

Wilt u zien hoe Gemeentepeiler werkt en hoe we u kunnen helpen om serieus aan de slag te gaan met onderzoek in uw gemeente?

Vraag dan nu een demo aan.

Aanvragen

wilt u meer weten?

We komen graag een keer bij u langs om te laten zien wat u allemaal met Gemeentepeiler kunt bereiken. Stuur ons een mailtje op [email protected] of bel naar 0316 849 358