Live interactie met uw inwoners.

Tijdens inspraakavonden gemeentelijke evenementen zoals bijvoorbeeld inspraakavonden, raadsvergaderingen of bijvoorbeeld debatten is het erg interessant en zinvol om het publiek middels poll’s en stellingen live te betrekken bij de onderwerpen die aan bod komen. Zo voorkomt u eenzijdige communicatie en krijgt u een goed beeld van de opinie in de zaal.

Wat zijn live peilingen?

Met live peilingen kunt u live polls of peilingen houden tijdens bijvoorbeeld discussieavonden of inspraakbijeenkomsten. U kunt er voor kiezen om alleen het publiek deze peilingen te versturen, maar u kunt er ook voor kiezen om uw inwoners die niet fysiek aanwezig zijn bij het betreffende evenement te raadplegen. De resultaten van deze live peilingen zijn direct te delen met uw publiek en inwoners.

burgerparticipatie toepassingen 5
Privacy Beveiliging Gemeente

Een veilig en vertrouwd onderzoeksplatform

Er zijn natuurlijk talloze platforms waarmee u live poll’s of peilingen kunt houden onder deelnemers van een discussieavond of inspraakbijeenkomst. Het nadeel daarvan is echter dat het vaak onveilige oplossingen zijn en dat de resultaat data niet in uw vertrouwde omgeving wordt opgeslagen. Ook zijn de tools vaak ingewikkeld en moeten mensen naar speciale website toe op hun smartphone.

Live peilingen van Gemeentepeiler maakt daar een eind aan. Met live peilingen verzamelt u de resultaten in uw vertrouwde Gemeentepeiler omgeving, u maakt dus altijd gebruik van beveiligde verbindingen en uw inwoners begrijpen precies wat ze moeten doen. Ze kennen de Gemeentepeiler app tenslotte al!

Hoe werken live peilingen?

Live peilingen zijn een hele leuke en interactieve manier om inwoners live mee te laten praten over onderwerpen die aan bod komen tijden inspraakavonden. De resultaten van peilingen worden opgeslagen in uw Gemeentepeiler dashboard en u hoeft geen complexe websites meer te gebruiken als u realtime iets wilt peilen onder uw inwoners.

Aan de slag met live peilingen?

Met de live peilingen van gemeentepeiler heeft u de mogelijk om niet alleen het publiek te betrekken maar ook uw inwoners die niet fysiek aanwezig zijn. Wilt u een gratis demonstratie? Neem dan contact met ons op!

Vraag een demo aan

wilt u meer weten?

We komen graag een keer bij u langs om te laten zien wat u allemaal met Gemeentepeiler kunt bereiken. Stuur ons een mailtje op [email protected] of bel naar 0316 849 358