Digitaal Burgerpanel.

Heeft u al een burgerpanel dat u wilt moderniseren? Of wilt u starten met een digitaal inwoner panel waarin uw inwoners een bijdrage kunnen leveren aan uw beleid?

Met Gemeentepeiler start u snel en eenvoudig met het opzetten van een digitaal inwonerpanel. Bekijk hieronder hoe het werkt!

Wat is een Digitaal Burgerpanel?

Een burgerpanel bestaat uit een vaste groep inwoners uit uw gemeente. Op regelmatige basis (wekelijks, maandelijks) geven zij middels de Gemeentepeiler app hun mening over onderwerpen en waar de gemeente zich mee bezighoudt. De panelleden ontvangen regelmatig een peiling en zien direct wat andere panelleden vonden over dit onderwerp.

Door het burgerpanel doorlopend onder de aandacht te brengen in uw gemeente blijft het panel groeien en neemt de betrokkenheid in uw gemeente toe.

Digitaal burgerpanel

In 3 stappen naar een

succesvol Burgerpanel

Met Gemeentepeiler bereikt u in drie heldere stappen een succesvol en vooral ook groeiend burgerpanel. Wij helpen u om uw nieuwe inwoners te werven bij uw panel en om bestaande panelleden ook betrokken te houden.

Digitaal burgerpanel dashboard

Digitaal burgerpanel Dashboard

Als u peilingen verstuurt naar de burgerpanel leden dan krijgt u direct op een geografische manier inzicht in de resultaten. Uw Gemeentepeiler Dashboard is het veilige en gebruiksvriendelijke platform waarmee u snel inzicht krijgt in de opinie in uw gemeente.

Uw digitale burgerpanel is uitgerust met een geografisch dashboard. U weet via het kaartbeeld exact wat er waar speelt en kunt u uw beleid aanpassen op de lokale situatie. Uw beslissingen maakt u hierdoor data-gedreven.

Het Gemeentepeiler Dashboard biedt u alle tools om succesvol en praktisch invulling te geven aan Interactieve beleidsvorming. Op uw dashboard komen alle resultaten binnen. Exporteer peilingen om te gebruiken in andere software of om te delen met inwoners, collega’s of andere stakeholders. Het digitale burgerpanel van Gemeentepeiler voldoet aan de strengste beveiligingseisen en is toegankelijk via uw webbrowser.

Aan de slag met een Digitaal Burgerpanel?

Wilt u zien hoe Gemeentepeiler werkt en hoe we u kunnen helpen om serieus aan de slag te gaan met het opzetten van een succesvol burgerpanel?

Vraag dan nu een demo aan.

Aanvragen

wilt u meer weten?

We komen graag een keer bij u langs om te laten zien wat u allemaal met Gemeentepeiler kunt bereiken. Stuur ons een mailtje op [email protected] of bel naar 0316 849 358