Skip to content

Gemeentelijke Opiniepeiling.

Onlinepeilingen zijn een mooie manier om snel feedback van je inwoners te krijgen. Met een opiniepeiling kun je op elk moment de mening van je inwoners peilen. Door een opiniepeiling uit te voeren, laat je zien dat je de mening van je inwoners waardeert en serieus neemt. Ontdek hoe je met Gemeentepeiler eenvoudig opiniepeilingen in je gemeente kunt uitvoeren.

Wat is een gemeentelijke opiniepeiling?​

Soms wil je snel weten wat jouw inwoners denken. Bijvoorbeeld na een gemeenteraadsvergadering of als er nieuwe plannen zijn.

Met Gemeentepeiler kun je eenvoudig opiniepeilingen uitvoeren en snel inzicht krijgen in de mening van je inwoners. Dit helpt je om beslissingen te nemen op basis van data en je inwoners betrokken te houden bij wat er speelt in jouw gemeente. Ontdek hoe Gemeentepeiler jou kan helpen met opiniepeilingen in jouw gemeente.

Opiniepeiling social media

Peil regelmatig de opinie​

Door regelmatig opiniepeilingen te versturen blijven je inwoners betrokken en krijg je een goed beeld van wat er speelt in jouw gemeente. Met Gemeentepeiler kun je eenvoudig je eigen opiniepeilingen uitvoeren, waardoor jouw inwoners regelmatig deelnemen aan nieuwe peilingen. Dit ritme van structurele en frequente peilingen zorgt voor een groeiende betrokkenheid van je inwoners bij jouw gemeente.

opiniepeiling

Werven van respondenten​

Een succesvolle opiniepeiling vereist de deelname van zoveel mogelijk inwoners. Daarom ondersteunen we jouw gemeente bij het opstellen van een communicatieplan en voorzien we je van promotiemateriaal voor al je communicatiekanalen. Zo zorgen we ervoor dat je voldoende respons krijgt om een goed beeld te krijgen van de opinie in jouw gemeente.

Bij de uitvoering van de peiling neemt jouw gemeente het voortouw, en we begrijpen dat jouw communicatieafdeling het beste inzicht heeft in de specifieke communicatiebehoeften van jouw gemeente. Daarom werken we nauw samen met jouw team, zodat het proces soepel verloopt. We bieden een speciaal startpakket aan met handig promotiemateriaal, inclusief afbeeldingen en informatie, waarmee jouw gemeente snel en effectief aan de slag kan gaan om inwoners te betrekken.

Deelnemende gemeenten

Samen met deze gemeenten bouwen we aan laagdrempelige burgerparticipatie. Sluit jij je ook aan?

Logo-gemeente-Rotterdam-e1465119871220
kerkrade logo
Gemeentepeiler Den Helder

Ervaar zelf hoe het werkt

Is je interesse gewekt? Onze adviseur Christien neemt je graag mee in alle mogelijkheden tijdens een demo.