Skip to content
Burgerparticipatie app

Tijdens de webinar presenteren Movisie en Netwerk Democratie (Netdem) een geheel vernieuwde en verbeterde versie van de zeer succesvolle keuzewijzer e-tools uit 2018. Deze nieuwe keuzewijzer helpt gemeenten nog beter bij het maken van een keuze welke online tool het beste bij hen past. En wat wij vooral erg leuk vinden is dat Gemeentepeiler ook in deze nieuwe versie is opgenomen!

Projectleider Gemeentepeiler bij de gemeente Rotterdam – Peter Kalksma –  zal in dit webinar vertellen over de ervaringen die er in Rotterdam zijn met burgerparticipatie middels de Gemeentepeiler app. Hij zal ook wat dieper ingaan op het combineren van online en offline participatiemiddelen in Rotterdam. Gemeenten, inwoners, organisaties en ontwikkelaars van e-tools delen hun ervaringen beantwoorden vragen van aanwezigen.

Online tools bieden prachtige extra mogelijkheden voor burgerparticipatie. Op allerlei plekken in het land worden zulke tools ontwikkeld en ingezet. Maar hoe werken ze en wat zijn de ervaringen? En welke tool past het beste bij de doelstellingen van jouw gemeente? Daarover gaat de webinar ‘Wegwijs in online participatietools’ op dinsdag 14 juli (13-14 uur).

Wij nodigen u van harte uit om ook deel te nemen aan het webinar. U kunt zich aanmelden via de volgende url: https://www.movisie.nl/agenda/webinar-wegwijs-online-participatietools

Deel dit artikel met jouw netwerk!

Ervaar zelf hoe het werkt

Is je interesse gewekt? Onze adviseur Christien neemt je graag mee in alle mogelijkheden tijdens een demo.