Gemeentelijke Opiniepeiling.

Onlinepeilingen vormen een supertool voor snelle feedback van uw inwoners. Een opiniepeiling stelt u in staat op elk gewenst moment de mening van uw inwoners te polsen. Als u een opiniepeiling uitvoert laat u zien dat de mening van uw inwoners ertoe doet.

Wat is een gemeentelijke opiniepeiling?

Soms wilt u snel feedback van uw inwoners. Zo wilt u na een raadsvergadering even snel toetsen wat de algemene opinie is over een bepaald onderwerp.Bij nieuwe plannen of beleidsveranderingen is het belangrijk om inzicht te krijgen in het draagvlak onder uw inwoners.

Door de inzet van Gemeentepeiler bij het afnemen van een opiniepeiling heeft u snel antwoorden en realiseert u een data gedreven beleid. Door regelmatig opiniepeilingen te versturen blijven uw inwoners betrokken en weet u wat er leeft in uw gemeente.

opiniepeiling
Opiniepeiling social media

Werven van respondenten

Het uitvoeren van een opiniepeiling is vooral zinvol als er veel inwoners zijn die meedoen. Om zoveel mogelijk respondenten te werven helpen wij u met het maken van een communicatieplan en promotiemateriaal voor alle communicatiekanalen die u tot uw beschikking heeft. Op die manier krijgt u de response die u nodig heeft om een goed beeld te vormen van de opinie in uw gemeente.

Peil regelmatig de opinie

Door regelmatig opiniepeilingen te versturen blijven uw inwoners betrokken en weet u wat er leeft in uw gemeente. U maakt gebruik van de Gemeentepeiler peilingen database aangevuld met uw eigen opiniepeilingen. De respondenten ontvangen daardoor regelmatig een nieuwe peiling. Dit structurele en regelmatige “peiling ritme” zorgt voor een groeiende betrokkenheid onder uw inwoners.

Aan de slag met Opiniepeilingen?

Wilt u zien hoe Gemeentepeiler werkt en hoe u snel inzicht krijgt in de opinie in uw gemeente?

Vraag dan nu een demo aan.

Aanvragen

wilt u meer weten?

We komen graag een keer bij u langs om te laten zien wat u allemaal met Gemeentepeiler kunt bereiken. Stuur ons een mailtje op [email protected] of bel naar 0316 849 358